Palvelut

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman erilaisia kauneudenhoitopalveluita!

Hoitolassa pääset kokemaan yksilöllisiä ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita. Teemme hoidot korkealuokkaisilla tuotteilla.  Tule meille rentoutumaan ja ottamaan hetki omaa aikaa! 

 


Kasvohoidot


Dermalogica ProSkin 60

Ihosi tarpeisiin yksilöity, kokonaisvaltainen kasvohoito, 60 min. Hoito aloitetaan aina kaksoispuhdistuksella ja Dermalogica face mapping- ihoanalyysillä. Hoitoa jatketaan ihosi tarpeiden ja ihonhoito toiveidesi mukaisella hoidolla (kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja tehoaineet) Hoito päätetään Dermalogica voiteilla. Hoidon lopuksi saat kotihoitotuote suositukset.

Dermalogica ProSkin 30, pika-kasvohoito

Ihosi tarpeisiin yksilöllistetty 30 min kasvohoito. Tehohoito, jossa keskitytään ihosi päähuolenaiheisiin. Hoidon lopuksi saat kotihoitotuote suositukset.

Hemmotteleva kasvohoito 

Kasvohoitoon kuuluu kaksoispuhdistus, kuorinta, pitkä hieronta, naamio, loppuvoide. Sopii kaikille ihotyypeille.

Dermalogica Pro Power Peel 60

Pro power peel on äärimmäisen tehokas ja kattava kemiallinen kuorintahoito, joka toteutetaan aina yksilöllisesti. Hoidossa yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikoihin, joilla hoidamme kattavasti ihosi jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Apua moneen ihonhuolehaiheeseen, kuten juonteisiin, pigmenttimuutoksiin, epäpuhtauksiin ja akneen. 

Kasvohoito sisältää alkupuhdistus, Face-mapping -analyysi, yksilöity kemiallinen kuorinta, teho-aineet, naamio, hieronta, hoitovoiteet. HUOM! Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito -tuotepaketti (arvo 40€)

 Kontraindikaatiot:

Olet raskaana tai imetät, jos sinulle on tehty 2vk sisällä jokin kuorintahoito, botox tai muu injektiohoito 2vk sisällä, roacutan kuuri 6kk sisällä, ihovahaus 72 tunnin aikana, tarttuva ihosairaus tai ihotulehdus.

Dermalogica Pro Power Peel 30

Pro power peel on äärimmäisen tehokas ja kattava kemiallinen kuorintahoito, joka toteutetaan aina yksilöllisesti. Hoidossa yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikoihin, joilla hoidamme kattavasti ihosi jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Apua moneen ihonhuolehaiheeseen, kuten juonteisiin, pigmenttimuutoksiin, epäpuhtauksiin ja akneen. 

Kasvohoito sisältää alkupuhdistus, Face-mapping -analyysi, yksilöity kemiallinen kuorinta, teho-aineet ja voiteet. HUOM! Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito-tuotepaketti (arvo 40€).

Kontraindikaatiot:

Olet raskaana tai imetät, jos sinulle on tehty 2vk sisällä jokin kuorintahoito, botox tai muu injektiohoito 2vk sisällä, roacutan kuuri 6kk sisällä, ihovahaus 72 tunnin aikana, tarttuva ihosairaus tai ihotulehdus.

Dermalogica Pro Eye Flash- hoito silmänympäryksille

Täsmähoito silmänympärysten haasteisiin! Kirkastaa, tasoittaa ja siloittaa ihoa. Hoito auttaa myös pieniin juonteisiin, harakanvarpaisiin, hyperpigmentaatioon kirkastaen ihon sävyä ja rakennetta. Hoidon kesto 20min. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan Pro Eye Peel -lapuilla, seerumi, joka imeytetään iholle, silmänympärysihon ravitseminen ja hieronta, lopputuotteet.


Ultraäänikasvohoito

Ultraäänikasvohoito on tehokas ihon syväpuhdistus, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja mustapäitä. Juonteet, arpikudos ja ilmerypyt pehmenee ja silottuvat. Auttaa myös vähentämään pigmenttiläiskiä ja kirkastamaan ihoa. Vilkastuttaa ihokudoksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Iholle imeytetään tehokas seerumi ultraäänikuorinnan lisäksi. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitoina, esim. 4-6 hoitokertaa 1 x viikossa.

Ultraäänikasvohoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, seerumin imeytys ultraäänellä, naamio ja loppuvoide.

Kontraindikaatiot:

Migreeni, pahanlaatuiset ihomuutokset, infektiot tai tulehdukset, haava hoidettavalla alueella, antibioottikuuri akneen tai Roaccutan kuuri, syöpä, sydämentahdistin, raskaus, kauneusleikkaus (karenssiaika) tai täyteaineet (asiasta kannattaa konsultoida lääkäriä).

Timanttihionta

Hoito sopii paksulle, pigmenttiläiskäiselle, arpiselle ja karhealle iholle. Madaltaa juonteita, parantaa ihon väriä sekä pienentää ihohuokosia. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitoina, esim. 4-6 hoitokertaa  noin 1 x viikossa.

Timanttihionta sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja loppuvoide

kontraindikaatiot:

Erittäin ohut ja herkkä iho, raskaus, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes ja syöpä.


Ripset ja kulmat


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen.

InLei lupaa ripsien paksuuntuvan kolmen hoitokerran jälkeen 24%. Taivutus kestää ripsissä noin 4-8 viikkoa, riippuen ripsien uusiutumisnopeudesta. Hoitavat vaikutukset säilyvät kuitenkin jopa puoli vuotta. Kestovärin kesto on yksilöllistä ja se pysyy ripsissä 1-4 viikkoa.

Kestotaivutusta ei voi tehdä jos sinulla on silmätulehdus, alle kuukausi sitten otettu silmän alueen kestopigmentointi, olet raskaana tai imetät, sinulla on syöpä tai olet ollut leikkauksessa, käytät antibiootteja tai olet allerginen käytettäville aineille. Ennen palveluun tulemista poista piilolinssit. Palvelua ei tehdä alle 16 vuotiaille. 

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi sisältää kulmien värjäyksen.

Kulmien laminoinnilla saat kulmista näyttävät ja tuuheammat. Se lisää myös kulmakarvojen hallittavuutta. Laminointi ei kulu vain pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat tämä kestää noin 8 viikkoa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, se pysyy kulmissa noin 1-4 viikkoa.

Laminointia ei voi tehdä jos sinulla on alopecia, olet allerginen palvelussa käytettäville aineille, olet raskaana tai imetät, sinulla on silmätulehdus tai sinulla on syöpä. Palvelua ei tehdä alle 16 vuotiaille. 

Klassinen ripsienpidennys

Yksi ripsikuitu liimataan jokaiseen omaan ripseen, lopputuloksesta ovat luonnolliset ripsienpidennykset.

Hybridi ripsienpidennys

Hybridi ripset ovat sekoitus klassisia sekä volyymi ripsiä.


Volyymi ripsienpidennys

Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.

Vartalohoidot

Selän ultraäänipuhdistus/timanttihionta

Ultraäänipuhdistus tai timanttihionta selälle (valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan). Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta/timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoide. 

Kontraindikaatiot:

Migreeni, pahanlaatuiset ihomuutokset, infektiot tai tulehdukset, haava hoidettavalla alueella, antibioottikuuri akneen tai Roaccutan kuuri, syöpä, sydämentahdistin, raskaus, kauneusleikkaus (karenssiaika) tai täyteaineet (asiasta kannattaa konsultoida lääkäriä) Erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes.Hoitopaketit

Lepohetki

Rentouttava lepohetki sisältää 30min kuumakivihieronnan, käsien ja jalkojen kuorinnan ja naamion sekä käsivoiteen.

Hemmotteluhetki

Ihana hemmotteluhetki sisältää hemmottelevan kasvohoidon, käsien kuorinnan ja naamion sekä käsivoiteen.

Kauneushetki

Heleyttävä kauneushetki sisältää ultraäänikasvohoidon/timanttihionnan (valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan) sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin (sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen).


Hieronnat

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava ja lihasjännityksiä poistava hoito. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta.  Kuumakivihieronnassa käsitellään selkä ja hartiat.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi hartiat ja kasvot. Hieronta mm. rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa stressiä.


Jalkahoidot

Rentouttava jalkahoito

Jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, jalkapohjien hoito, halutessaan kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta.

Spa-jalkahoito

Rentouttavan jalkahoidon lisäksi kuorinta ja naamio.